Συνθήκες Υγιεινής

Επιλογή Υλικών

Το έμπειρο προσωπικό του Le Chevalier Catering φροντίζει έτσι ώστε κάθε υλικό πριν μπει στα εργαστήρια μας να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αναζητούμε έμπιστους, διακεκριμένους προμηθευτές και παραγωγούς που δεν κάνουν εκπτώσεις σε κανένα στάδιο της παραγωγής. Από τις κουζίνες βγαίνουν γεύσεις από όλο τον κόσμο, ωστόσο έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα, όπως το παρθένο ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά υλικά στην γεύση των οποίων ακούγεται όλη η γεύση της ελληνικής κουζίνας. Σκοπός μας είναι ό, τι φτάσει στο πιάτο σας να είναι το καλύτερο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το Le Chevalier Catering έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να εμπιστευτείτε την γεύση και τη νοστιμιά της οποιαδήποτε εκδήλωσης ή δεξίωσης σε ιδιωτικό ή εταιρικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει απαιτητές εκδηλώσεις, σημαντικές δεξιώσεις για λογαριασμό σημαντικών θεσμών και οργανισμών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα σχόλια των ανθρώπων μετά από αυτές είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε πρόκληση. Δοκιμάστε μας!!!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό του Le Chevalier Catering αποτελείται από καταξιωμένους chef που έχουν την συνολική εποπτεία του κάθε πιάτου από την αρχή μέχρι και το τέλος της παρασκευής του. Οι εγκαταστάσεις μας συγκεντρώνουν την τελευταία τεχνολογία για τη φροντίδα, τη διατήρηση, τη μετακίνηση, την προετοιμασία του κάθε υλικού. Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και εργαζομένων, βάσει των διεθνών προτύπων. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την ποιότητα όλων των προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών. Επίσης, οι σεφ του Le Chevalier Catering δεν σταματούν να εξελίσσουν τις γνώσεις τους μέσα από διεθνή σεμινάρια φέρνοντας στο τραπέζι, την εκδήλωση ή τη δεξίωση σας τις τελευταίες τάσεις από το χώρο της τεχνολογίας και της art de la table.

Κοινωνική Ευαισθησία

Ο όμιλος επιχειρήσεων Le Chevalier έχει αποδείξει την ευαισθησία του απέναντι στην κοινωνία και τα προβλήματα της. Έτσι το Le Chevalier Catering υποστηρίζει τη δράση του οργανισμού ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που ενεργεί ενάντια στη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και υπέρ της αξιοποίησής του σε κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του οργανωμένο δικτύου του ΜΠΟΡΟΥΜΕ εξοικονομούνται μερίδες φαγητού που διατίθενται σε συνανθρώπους μας που πραγματικά τις έχουν ανάγκη και το Le Chevalier Catering δεν θα μπορούσε να μην συνεισφέρει σε μια τέτοια αποστολή.