Το πρώτο του πάρτι

Το μωρό σας αξίζει το καλύτερο

Το νέο μέλος της οικογένειας ετοιμάζεται για την πιο σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα ζωής του και εσείς σε αυτό το πρώτο του πάρτι θέλετε ο, τι καλύτερο. Και εμείς το ίδιο.

Είμαστε εδώ για μετατρέψουμε αυτή την ημέρα σε μια μοναδική οικογενειακή ανάμνηση που θα έχει χρώματα, γεύσεις, γλύκα και την ελαφριά μέθη της ευτυχίας. Μπορούμε τα αναλάβουμε το πλήρες μενού όπου και αν εσείς επιλέξετε να φιλοξενήσετε τους καλεσμένους: από το κήπο ή τη βεράντα του σπιτιού σας μέχρι και το αίθριο ενός μουσείου ή ακόμη και το εξωτερικό χώρο μιας εκκλησίας.

Είμαστε σε συνεχή συνεργασία μαζί σας ώστε να ακολουθήσουμε ή να διαμορφώσουμε μαζί το concept στολισμού ή θέματος της βάπτισης. Οι άνθρωποι του Catering Le Chevalier είναι μαζί σας σε κάθε στιγμή του μυστηρίου. Κανένα μενού δεν είναι προπαρασκευασμένο.

Δημιουργούμε μαζί σας ένα δικό σας. Μοναδικό. Όπως είστε εσείς και το μικρό σας πιτσιρίκι. Για μια τέτοια περίσταση, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις γλυκές προτάσεις μας: από τις πολύχρωμες τούρτες, τα ευφάνταστα cupcakes, τα χαριτωμένα cake pops μέχρι και μικρές πιο healthy λιχουδιές που ίσως θελήσετε να έχετε.

Είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε αυτή την μοναδική στιγμή στο πρώτο μεγάλο πάρτι της ζωή του παιδιού σας.