Γαμήλια Δεξίωση

Αυτή είναι η πιο νόστιμη στιγμή της ζωής σας

Ξέρουμε πως όταν δυο άνθρωποι αποφασίσουν να παντρευτούν είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή τους. Θέλουν αυτή η συγκεκριμένη ημέρα να είναι τέλεια, έτσι όπως την έχουν ονειρευτεί. Από τα πρώτα πράγματα που φροντίζουν είναι το catering και οι γεύσεις που θα δοκιμάσουν οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση.

Το νόστιμο και ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με την μουσική και την κατάλληλη ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν την επόμενη ημέρα τους καλεσμένους να μιλούν για το καλύτερο γάμο που έχουν παρασταθεί. Άλλωστε, η επιλογή του catering αποτελεί πάντα δείγμα αισθητικής και αποκαλύπτει τον τρόπο που θέλει να φροντίσει κανείς τους ανθρώπους που έχει επιλέξει να μοιραστεί αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του.

Οι άνθρωποι στο Le Chevalier Catering μπορούμε να υποσχεθούμε πως εκείνη η μέρα, εκτός από την πιο ρομαντική θα είναι και η πιο νόστιμη στη ζωή ενός ζευγαριού.

Το δικό σας μενού

Οι βραβευμένοι και άξιοι σεφ μας σε συνεργασία με το ζευγάρι επιλέγουν και δημιουργούν από κοινού το μενού. Αυτό που θα ανταποκρίνεται στις δικές τους ανάγκες. Γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός.

Προσεγμένη Ποιότητα

Το πόσο προσεγμένο είναι άλλωστε το catering θα καθορίσει και την επιτυχία όλης της δεξίωσης. Και οι άνθρωποι του Le Chevalier Catering έχουν εμμονή με την επιτυχία.

Art De La Table

Οπουδήποτε και να επιλέξετε να τελέσετε το γάμο και τη δεξίωση, το Le Chevalier Catering μπορεί να φροντίσει τα πάντα. Να μετατρέψει τον οποιοδήποτε μέρος σε ένα χώρο υψηλής art de la table: ένα κτήμα, έναν κήπο, μια βεράντα, ένα σπίτι, μια παραλία ή ένα σπίτι σε ένα νησί. Ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί μια δεξίωση βγαλμένη από όνειρο.