Στόχος μας

Ένα άψογο, γαστρονομικό αποτέλεσμα

Το Le Chevalier Catering αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ομίλου Le Chevalier που μετρά δέκα και πλέον χρόνια απόλυτα επιτυχημένης εμπειρίας στο χώρο των δεξιώσεων και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Η δυνατή μας ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει υπογράψει απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις, δεξιώσεις και κάθε είδους διοργανώσεων στα κτήματα του Ομίλου Le Chevalier: Gold και Platinum, αλλά και σε πολλούς άλλους χώρους, κτήματα στην Αττική, αλλά και σε όλη την χώρα.

Οι άνθρωποι πίσω από Le Chevalier Catering μπορούν να εγγυηθούν ένα άψογο, γαστρονομικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Μπορούν να δώσουν γεύση, πάθος μα και ψυχή σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για μια λαμπερή γαμήλια τελετή, είτε για μια χαρούμενη βάπτιση, ένα επαγγελματικό event, μια γιορτή στο σπίτι ή οπουδήποτε εσείς θελήσετε να μεταφέρετε την παρέα, τους συναδέλφους, την οικογένεια σας. Μαζί μας μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που φανταστήκατε και… ακόμη καλύτερο.

Το μυστικό της επιτυχίας μας; Η απόλυτη επικοινωνία που επιτυγχάνουμε μαζί σας. Δίνουμε προσοχή, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη πρώτα από όλα τη γεύση που εσείς θέλετε. Έπειτα, μαζί βρίσκουμε τα υλικά της επιτυχίας. Μαγιά έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Αλατίζουμε με το μεράκι που έχουμε για την τελειότητα. Ψήνουμε τα πάντα με την αγάπη που βάζουμε ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια. Το γεγονός είναι ότι πάντα στο τέλος θα έχετε το catering που σας αξίζει. Το καλύτερο!!!

Οι άνθρωποι μας

Γεύση, πάθος, ψυχή

Οι άνθρωποι που έχουν επιλεχθεί να στελεχώσουν το Le Chevalier Catering βρέθηκαν μαζί μας γιατί απέδειξαν με τη δουλειά και τη στάση τους πως μπορούμε να μοιραστούμε μαζί τους ένα κοινό όραμα. Ο καθένας από αυτούς από τον head chef και pastry chef μέχρι τον βοηθό service έχουν όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για να κάνουν όλα όσα χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας ακόμα και την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία. Οι εργαζόμενοι εδώ, έχουν τον απόλυτο έλεγχο, τις γνώσεις, αλλά και τη διάθεση να φροντίσουν τα πάντα. Για εμάς τους ανθρώπους του Le Chevalier Catering δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να καταφέρουμε. Μπορούμε τα πάντα και κάθε φορά στόχος μας είναι να νικάμε, να προσπερνάμε αυτό που είχαμε καταφέρει την προηγούμενη φορά.