Νόστιμα Meeting

Η επιτυχία περνάει από το στομάχι

Προσφέρετε στους συνεργάτες και πελάτες σας μία αξέχαστη εμπειρία και αποδείξτε την επαγγελματική ισχύ διοργανώνοντας μια εκδήλωση, ένα γεύμα, ένα event που θα αποδεικνύει το κύρος της επιχείρησης σας.

Με σεβασμό, διακριτικότητα, υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια διασφαλίζουμε την επιτυχία της οποιαδήποτε επαγγελματικής σας εκδήλωσης, είτε πρόκειται για την τροφοδοσία ενός ημερησίου υπαίθριου business coffee break ή τη φιλοξενία ενός διεθνούς φιλανθρωπικού γκαλά με επώνυμους και προσωπικότητες από την πολιτική, τα ΜΜΕ και τις Τέχνες.

Μπορούμε να αναλάβουμε την τροφοδοσία, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό για οποιαδήποτε επίσημη επαγγελματική εκδήλωση όπως: συνέδρια, εταιρικά σεμινάρια, meeting, business dinners, φιλανθρωπικά events, εγκαίνια, ακόμα και καθημερινή ή πολυήμερη σίτιση εταιρικού προσωπικού.

Φυσικά, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση θελήσετε να πραγματοποιήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι υπεράνω των προσδοκιών σας.

Art De La Table

Αρτιότητα, υπευθυνότητα, τέχνη

Σε αυτό θα συμβάλουν το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, η τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, οι προσεγμένες και πάντα ιδιαίτερες γευστικές δημιουργίες. Άλλωστε, το τελικό αποτέλεσμα θα φέρει την υπογραφή του Le Chevalier Catering, το κύρος του οποίου αποτελεί απόδειξη υπευθυνότητας, συνέπειας, κύρους και επιτυχίας. Η επιλογή του Le Chevalier Catering θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε πελάτες και συνεργάτες και θα είναι αυτή που θα γιορτάσει μια μελλοντική συνεργασία ή θα επισφραγίσει μια ήδη υπάρχουσα.