Τα Εργαστήρια του Le Chevalier Catering

Η πολυτέλεια της ποιότητας

O χώρος τελευταίας τεχνολογίας πληροί όλες τις τελευταίες επιταγές του σύγχρονου design τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής ISO και HACCP. Το έμπειρο προσωπικό μας, οι σεφ, οι ελεγκτές, οι άνθρωποι του service έχουν εδώ το δικό τους πόστο και τις δικές τους αρμοδιότητες. Από εδώ ξεκινούν όλα ώστε τίποτα να μην πάει στραβά κατά τη διάρκεια της δικής σας εκδήλωσης.

Σε αυτό βοηθάει και ο εξοπλισμός άριστης ποιότητας, τον οποίο ελέγχουμε και ανανεώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να υπακούει στις νέες τάσεις και τις καινούργιες πρακτικές της παγκόσμιας γαστρονομίας και τροφοδοσίας.

Διασφαλισμένη Ποιότητα

Εδώ, στο αρχηγείο του Le Chevalier Catering πραγματοποιούνται έλεγχοι για την ποιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής από την άφιξη των πρώτων υλών μέχρι τη στιγμή που ξεκινά η παράδοση στο χώρο και τον τόπο της κάθε εκδήλωσης καθώς και το σερβίρισμα. Δεν αφήνουμε τίποτα και για κανένα λόγο στην τύχη. Η ποιότητα στην γεύση είναι αυτό που σφραγίζει το κάθε μας πιάτο. Από το πιο φαινομενικό απλό μέχρι και το πιο σύνθετο.