Οι γεύσεις μας

Είμαστε κάτι παραπάνω από catering

Για το Le Chevalier Catering δεν υπάρχουν όρια, ούτε αυστηρές ετικέτες για να περιγράψουμε τις γεύσεις, τα φαγητά και την κουζίνα την οποία υπηρετούμε. Έχουμε φροντίζει έτσι ώστε οι σεφ μας να έχουν γνώσεις υψηλής γαστρονομίας, να ενημερώνονται, να μην σταματούν να μαθαίνουν νέες τεχνικές, να ανακαλύπτουν υλικά και αγαθά πρώτης ποιότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιάτα και γευστικές επιλογές από όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Σεβόμαστε την ελληνική παράδοση. Τιμούμε τα μεσογειακά υλικά. Γνωρίζουμε πόσο νόστιμη και δημοφιλείς είναι η Ιταλική κουζίνα. Ξεχωρίζουμε τις ισπανικές σπεσιαλιτέ. Ξέρουμε ότι αγαπάτε τα burger από την αμερικανική γαστρονομία. Φέρνουμε στο πιάτο σωστά εκτελεσμένες λατινοαμερικάνικες λιχουδιές. Έχουμε τις ιδιαίτερες γνώσεις για όλες τις ασιατικές κουζίνες και ξέρουμε πως να τις υπηρετούμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους.

Επίσης, το ανήσυχο πνεύμα μας δε μας επιτρέπει να μένουμε μόνο σε αυτά. Αναζητούμε, πειραματιζόμαστε, φτάνουμε στο σημείο εκείνο που η γαστρονομία πίνει νερό στο όνομα της τέχνης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το Le Chevalier Catering να μπορεί να υποστηρίξει και ένα μενού μοριακής γαστρονομίας, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Νόστιμες στιγμές

Κάθε στιγμή έχει τη δική της γεύση

Με άλλα λόγια είμαστε εδώ για να μην έχουμε και να μην έχετε όρια γεύσης. Να μπορούμε να φτιάχνουμε για εσάς τα πιο δύσκολο και απαιτητικό πιάτο στην καλύτερη του εκδοχή, αλλά και το πιο φαινομενικά απλό και συνηθισμένο με τα καλύτερα δυνατά υλικά.

Το Le Chevalier Catering δεν είναι ακόμα ένα catering. Είναι η γεύση που θέλετε να έχετε στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και αυτό από μόνο του είναι τρομερά σημαντικό για να μην είναι πεντανόστιμο.

Le Chevalier Catering