Το Χριστουγεννιάτικο Menu του Le Chevalier Catering

ΝΕΑ
Για ακόμη μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Μενού του Le Chevalier Catering είναι έτοιμο. Και είναι νόστιμο, πρωτότυπο και θα αρέσει σε όλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι φέρει την ποιότητα του Ομίλου Le Chevalier και φυσικά έχει “μαγειρευτεί” με την φιλοσοφία του. 
Έχουμε δώσει προσοχή το τι σας άρεσε τις προηγούμενες χρονιές γιατί θέλουμε πάντα να βρίσκουμε μαζί τα υλικά της επιτυχίας. Μαγιά έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Αλατίζουμε με το μεράκι που έχουμε για την τελειότητα. Ψήνουμε τα πάντα-κυρίως τη γαλοπούλα και αλλά και όλα τα κρεατικά- με την αγάπη που βάζουμε ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια. Στις κουζίνες μας μπαίνουν υλικά πρώτης ποιότητας, γιατί οι ημέρες του Δεκέμβρη, τα ρεβεγιόν και οι γιορτές θέλουν glamour, θέλουν έντονες γεύσεις, θέλουν πιάτα που να υπογραμμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά και να ταιριάζουν με την λάμψη των ημερών. 
Έτσι, λοιπόν εμπιστευτείτε σε εμάς τη γεύση του ρεβεγιόν σας και εσείς απλώς ασχοληθείτε με το styling, τη μουσική και ό, τι άλλο νομίζετε σημαντικό. 
Το πιο σημαντικό όμως, τη γεύση την έχουμε αναλάβει εμείς. 

Δείτε το menu και ζητήστε το μας για τα ρεβεγιόν ή τα πάρτι του Δεκέμβρη